Going out with a bang

Snart är det äntligen dags!

Vi ser fram emot en dag med många återträffar, många fina minnen, ny inspiration och engagemang!

Dessutom gäller följande hålltider (Schemat kommer uppdateras)

13.00 Portarna till Solidaritetshuset, Tegelviksgatan 40, Stockholm, öppnas

 

Under hela dagen kommer filmer att visas samt fotoutställningar. Det kommer finnas lunch och fika till försäljning under dagen. På minglet på kvällen kommer lättare förtäring och dryck finnas.

 

14.00 Paneldiskussion:
Lära av syd – metoder för förändring. Med Karolin Ring, Jonna Wiklund och Emma Rehnberg Jensen.
Moderator: Linn Rabe
15.00 Workshop
Civil olydnad i ett globalt perspektiv: när, hur och varför funkar det? Med Jakob Bowers

16.00 Paneldiskussion
Praktikantprogrammet roll för civilsamhället i Indien och Argentina. Med Pablo Stéfano från Pereyra och Poppy John från Kudumbam.
Moderator: Sofie Von Schenck.

18.00 Mingel med en gamla och nya vänner! Möjlighet att köpa enklare förtäring och och dryck.
Schemat uppdateras löpande!
—-

Sedan 1999 har Framtidsjorden skickat praktikanter till några av våra medlemsorganisationer i Latinamerika och Sydasien – mycket möjligt är du en av dem!

2022 meddelade Sida och UHR att praktikantprogrammet skulle fasas ut, och praktikanterna som varit ute under vårterminen 2023 verkar ser ut att bli de sista.

 

Under åren har runt 280 praktikanter varit ute med Framtidsjorden och våra medlemsorganisationer – och genom åren har det producerats filmer, fotoutställningar, podcasts, böcker, workshops, foldrar, festivaler och mycket mer! Nu när praktikantprogrammet läggs ner vill vi fira, uppmärksamma och minnas allt samarbete som har skett mellan praktikanter, Framtidsjorden och våra medlemsorganisationer!

 

Vi bjuder in till en heldag med fotoutställning, panelsamtal, filmvisning, tal, mingel, bar och middag! Vi vill skapa dagen tillsammans och ser gärna att fd. Praktikanter är med och delar med sig av sin praktik – oavsett om du är nyss hemkommen, eller var ute för 20 eller 2 år sedan. Vill du visa upp dina bilder från praktiken, visa upp och berätta om filmen du gjort eller hålla i en dockteater? Hör av dig till oss!! Maila till gooutwithabang@framtidsjorden.se