Soluppgång från ett flygplan

Flygresan från Dehli till Leh var den häftigaste flygresan vi gjort. Vi lyfte 05.40 och fick från flygplanet se solen gå upp över Himalaya. Att landa var en enda karusell och piloten svängde planet massor av gånger tills vi slutligen landade. På flygplatsen möttes vi av Rintjen som körde oss till vårt hem som ligger dörr i dörr med LEHO:s kontor. Vi har blivit jättebra bemötta och alla har varit väldigt vänliga mot oss. Choskit har lagat jättegod mat åt oss, till middag fick vi en gryta med ost som smakade som haloumi. Vi har inte, till skillnad från Kelly och Madelen, en sexbent rumskamrat, men utanför finns det många fyrbenta vänner som hundar, katter och kossor.

Leh är utan tvekan en jättevacker stad. Vi omges av höga och snöbeklädda bergtoppar och solen lyser starkt. Utifrån vad vi har hört är himlen nästan alltid klarblå och det gläder oss. Trots att det är ungefär samma temperatur som i Sverige har vi kunnat sitta i t-shirt och solen har värmt.

Vi blir trötta av mindre ansträngningar, men vi har klarat oss från den värsta sortens höjdsjuka.

Camilla och Ulrika

5 Comments

 • Kelly Richardsson Svara

  Åh det verkar fantastiskt!

 • Framtidsjorden Svara

  Kul att höra ifrån er och att ni har det bra. Visst är Leh fint. Akta er bara så att ni inte bränner, solen kan vara stark på den höjden.
  /Tobias

 • Lisa Hellmark Svara

  Låter som du har fått en bra start, ska bli roligt att följa dig här! Ta hand om dig, Kram

 • Ing-Marie Öhman Svara

  Åååååå,blir galet avundsjuk på ert äventyr. Ska bli så spännande att få ”hänga” med er under de kommande månaderna.

 • Lena Poppius Svara

  Låter så härligt!! Vi tänker på er hela tiden och är övertygade om att ni får en helt fantastisk vistelse. Många hälsningar från ett höstigt Senoren.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *